Η Εταιρεία μας

health line logo

Η Health Line Cosmetics ιδρύθηκε το 1995 στην Αθήνα με βασικός στόχο που ήταν και παραμένει, η προσφορά μεθόδων, τεχνικών και προϊόντων που να οδηγούν τους συνεργάτες μας Επαγγελματίες, στον χώρο της Αισθητικής, της Υγείας αλλά και της Ευεξίας, σε συνεχή επαγγελματική ανέλιξη και επιστημονική κατάρτιση.

Από την πρώτη μέρα της 25ετούς πορείας μας, αντιπροσωπεύουμε τον Γερμανικό οίκο Dr. RIMPLER cosmetics επικουρούμενοι από την συνεχώς αυξανόμενη επιστημονική του γνώση, τις νέες τεχνολογίες, την αξιοπιστία του και γενικά την πληρότητα που διαθέτει σε όλους τους σχετικούς τομείς.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 η εξελικτική πορεία της HLC, μας οδήγησε στην αποκλειστική αντιπροσώπευση του Γαλλικού οίκου Isabelle Lancray Paris με παγκόσμιες διακρίσεις και βραβεύσεις στην κοσμητική νανοτεχνολογία και βιομιμητική.

Η συνεχής αναζήτησή μας για νέες πρωτότυπες μεθόδους, αλλά και πρωτοποριακά προϊόντα, το 2018 μας οδηγεί στην μοναδική σε παγκόσμιο επίπεδο ολοκληρωμένη μέθοδο PSYCHODYNAMIC BODY TREATMENT, γνωστή ως METODO CERTO και από το 2019 γινόμαστε η μοναδική εκτός Ιταλίας χώρα στον κόσμο, όπου η κ. Giovanna Certo εμπιστεύεται την μέθοδό της, τα προϊόντα της αλλά και την τεχνογνωσία της.

Συνεχίζοντας την αναζήτησή μας, από τις αρχές του 2020 είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι ενός ακόμα Γερμανικού οίκου, του ALEX Cosmetics, με συνθέσεις προϊόντων βασισμένες στις νεότερες αρχές και την επιστημονική γνώση της Κοσμετολογίας, της Φαρμακολογίας, της Βοτανικής και της Φυτολογίας.

Παράλληλα γνωρίζοντας τους στόχους και τους ορίζοντες της Ιατρικής Αισθητικής και την αλματώδη ανάπτυξή της στην χώρα μας, στα μέσα του 2020 συνεργαζόμαστε με την μεγαλύτερη ίσως, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, εταιρεία έρευνας, ανάπτυξης, καινοτομίας και παρασκευής φαρμακευτικών καλλυντικών την Ιταλική MESOTECH.

Μαρία Καρατζά – Τακισιάν | General Manager

Ιωάννης – Στυλιανός Τακισιάν | CEO

health line logo